Abortus

Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Abortus
Op zoek naar Abortus? - Zoek Abortus in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Abortus, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Abortus > Forum > Ongewenst zwanger > ongewenst zwanger
  Faarx  11. Geplaatst op 15 juni 2008 om 12:10 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

QUOTE:
Op 26 maart 2008 om 14:18 schreef Dominique Visser het volgende:
DIt is mijn verhaal!
Ik ben een meisje van 17 jaar en ik had nooit gedacht om op mijn 17e zwanger te raken. Ik had het onveilig gedaan met m'n vriend!! hoe stom kan je zijn!! ik dacht nee ik word toch niet zwanger! nou toen begon het hoor. Ik begon eerst rare dingen te eten ik had steeds honger dat vond ik al raar van mezelf want ik eet nooit veel, daarna begon ik misselijk te worden ik dacht ik ben misschien wel ziek ofzo. Toen begon ik te braken als ik bepaalde dingen rook. Ik rookte eerst elke dga maar als ik nu al een sigarret ruik dan lig ik al weer boven de wc pot!!
Mijn buik werd opeens wat dikker en hard ik kreeg kramp dus ik dacht ik ga het toch maar eens aan mn ma vragen die zei dat ze nog een droom over me ha dgehad dat ik zwanger was!! dus dat vond ik helemaal vreemd!
dus ik vertelde het aan mn meder en ze zei ja hoor we doen een zwangerschaps test. Nou ik had hem dus gisteren gehaald en ja hoor 2 streepjes helaas!! ''ZWANGER'' Ik begon meteen te huilen ik dacht nee niet op m'n 17 e al. En vanochtend wer gebraakt ik ben zo moe als een oma van 80 heb totaal geen energie meer!! M'n vriend weet het nu ook en die was erg geschrokken, maja het is tenslotte ons eigen domme schuld!!
Morgen ga ik direct naar de dokter en dan moet ik het helaas weg laten halen heb er nachten over wakker gelegen! Als ik nu 25 was geweest en een mooi groot huis had en genoeg geld had dan ha dik het met liefde gehouden , maar ik weet dat ik nog aan m'n toekomst moet werken en dat ik mijn leven en dat van m'n kindje verpest!! Het is hoe dan ook pijnlijk! en ik kan er nog steeds moeilijk mee omgaan!! Ik zou het zo graag willen houden en ik weet dat ik er spijt van ga hebben!! Maar het kan niet anders helaas.........


Ik ben ook 17 én zwanger.
Ik zou graag weten hoe & wat je hebt gedaan om u zwangerschap te beïndigen, ik voel volledig met je mee, & ik begrijp je, om dezelfde redenen wil ik het ook laten weghalen.

  Faarx  12. Geplaatst op 15 juni 2008 om 12:15 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

QUOTE:
Op 03 april 2008 om 12:40 schreef Ivana het volgende:
Hoi iedereen,

Ik ben Ivana, ben 17 jaar oud en word over een maandje 18. ik heb altijd regelmatig de pil geslikt en toch is het mij ook overkomen. Ook ik ben zwanger geraakt. merkwaardig genoeg ben ik wel nog ongesteld geweest. Ik begon heel erg veel te eten en ook snachts naar de beneden te gaan om chocola uit de kast te pakken. Toen ik ineens heel erg trek kreeg in zuurkool (wat ik nooit lekker heb gevonden) begon ik te denken dat ik zwanger was. Maar dat kon toch niet? ik was toch ongesteld geworden. Het kan dus wel. Ik kwam erachter toen ik al 8 weken zwanger was.

In eerste instantie durfde ik het mijn vriend niet te vertellen. (we zijn nu anderhalf jaar samen) en ik was gewoon bang voor zijn reactie. Dat we het kind niet konden houden was me wel duidelijk. Ik ben nog veel te jong om een kind op te voeden. Ik kan een kind om deze leeftijd niet het leven geven dat een kind verdiend en dat vind ik nog veel erger dan een kind weg laten halen. Ondanks het feit dat ik dat al had besloten was ik bang het aan mn vriend te vertellen. Jullie zullen je vast af vragen waarom.

Ik was bang dat hij afkeurend zou reageren en me niet zou steunen in de hele periode die nog moest komen. Waar ik bang voor was gebeurde. Ik vertelde het mn vriend, en zijn reactie was onmenselijk, hij deed heel afstotend en dit tot het punt dat hij zelfs niet meer met me in één bed wilde slapen en dus met het plan kwam om een luchtbedje op te blazen. Waar ik ook heel bang voor was, dat hij niet met me mee zou gaan naar de kliniek... gebeurde ook. Ik ging daar alleen naar toe en zag heel veel meisjes met vriendjes die ze steunden. Dat maakt het niet makkelijk.

Ik had om 10:00uur een afspraak. Het wachten duurde erg lang. Eerst kreeg ik de echo om precies uit te rekenen hoe lang ik zwanger was. (9weken) daarna een gesprek met de arts zodat ze er zeker van zijn dat je de abortus wel wilt. Dan moet je weer wachten (waar ik heel erg gek van werd) tot ze je eindelijk meenemen naar de afdeling waar het allemaal moet gebeuren.

Ik heb besloten de ingreep onder volledige narcose te laten doen. Ik heb niks van de hele ingreep meegekregen en ben daar ook wel blij mee. Waarschijnlijk was ik wel helemaal in shock geraakt als ik alles had gezien wat er gebeurde. Toen ik wakker werd voelde ik me eigenlijk wel goed. Ik was niet ziek, ik had geen buikpijn en ook de bloeding was minimaal. Ik bloede amper en kon al snel naar huis toe gaan. Nu twee dagen later denk ik er wel best veel aan en soms word ik dan verdrietig maar ik ben wel blij dat ik maar heel weinig bloed verlies heb en dat ik geen pijn heb en niet ziek ben.

Dit is mijn verhaal, en ik vind dat als je een lieve vriend heb die er voor je is om je te steunen dat je je daar al heel gelukkig mee kan prijzen. want er zijn ook meisjes die er helemaal alleen voor staan.

Sterkte iedereen,


Liefs, Ivana


ingreeep?
is dat niet gewoon een abortuspil inslikke?

  Daph  13. Geplaatst op 18 juni 2008 om 21:15 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hallo,

Ik kwam 23 febr erachter dat ik zwanger was. Ging meteen huilen.
Dacht "dit kan mij toch niet gebeuren" Jawel, Daph, als je zo makkelijk over je pil denkt. Kende mijn vriendje net 7 weken en was nu 5 weken zwanger. Ik belde hem om het te vertellen en hij kwam langs. 5 minuten gepraat en beslist (!) want meneer moest voetbal kijken bij vrienden.
In de 7e weekn kregen we ruzie en ruzie. Uiteindelijk zei hij dat hij mij en het kind nooit meer hoefde te zien en dat ik al helemaal geen alimentatie moest verwachten.
De grond zakte onder mijn voeten vandaan. Wat moest ik doen!!?? 2 dagen lang nagedacht en gehuild en besloten om het weg te laten halen. Afspraak bij de dokter gemaakt, ondertussen was ik al bij de VK geweest en had mijn echo foto ook al. Dokter vond het vreemd om eerst te houden en 5 weken later niet meer te willen. Kreeg de verwijzing en 5 dagen later kon ik terecht. Ik wilde volledige narcose. Alles geregeld, kwam ik op 8 april bij de kliniek. Na een gesprek te hebben gehad bleek dat ik geen narcose mocht omdat ik astma had, ik kon 7 dagen later wel terecht in het ziekenhuis. Maar dat wilde ik niet, ik had gerekend op vandaag. Dus zonder narcose. Nou ik heb het geweten. Het is met geen pen te beschrijven hoe pijn dat deed. Ook omdat het allemaal langer duurde omdat ik al in de 11e week was. Erna ook helse pijn omdat mijn baarmoeder al was opgerekt en nu moest inkrimpen. Elke dag denk ik eraan. Echo foto staat in een lijstje. En iedereen om me heen is zwanger ineens.

Maar ik heb wel de juiste keuze gemaakt. Maar dit zal altijd mijn eerste kindje blijven. Liefd Daph

  Hopeloosz  14. Geplaatst op 07 september 2008 om 22:52 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hai beste lezers,

Ik ben een meisje van 14 en heb het (Hoe dom het ook klinkt!!) vorige week onveilig gedaan met mijn vriend. 2 dagen daarna heb ik de morning after pil geslikt maar ben hartstikke bang op toch een zwangerschap.. ik lees namelijk van alles zoals, Toch nog een ongewenste zwangerschap na de morning afterpil.. Ik ben al een week overtijd met mn ongesteldheid.
En ik had een vraagje, als je het onveilig hebt gedaan en je denkt dat je zwanger bent maar je word daarna tóch nog ongesteld.. is het dan goed of kun je dan alsnog zwanger worden? Ik hoop dat jullie hierop kunnen antwoorden want ik weet echt niet wat ik nu moet doen durf er met niemand over te praten..

bedankt, X

  E.  15. Geplaatst op 03 november 2008 om 21:56 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

QUOTE:
Op 07 september 2008 om 22:52 schreef Hopeloosz het volgende:
Hai beste lezers,

Ik ben een meisje van 14 en heb het (Hoe dom het ook klinkt!!) vorige week onveilig gedaan met mijn vriend. 2 dagen daarna heb ik de morning after pil geslikt maar ben hartstikke bang op toch een zwangerschap.. ik lees namelijk van alles zoals, Toch nog een ongewenste zwangerschap na de morning afterpil.. Ik ben al een week overtijd met mn ongesteldheid.
En ik had een vraagje, als je het onveilig hebt gedaan en je denkt dat je zwanger bent maar je word daarna tóch nog ongesteld.. is het dan goed of kun je dan alsnog zwanger worden? Ik hoop dat jullie hierop kunnen antwoorden want ik weet echt niet wat ik nu moet doen durf er met niemand over te praten..

bedankt, XHoi allemaal, ik vind het zo erg voor jullie. En leef echt mee.

Ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken, als je binnen 48 uur de morningafterpil slikt is er niks aan de hand. En je word als het goed is gewoon op je juiste menstruatie data ongesteld, ik begrijp ook dat je er met niemand over durft te praten, je bent ook heel erg jong. Maar je kunt altijd bij je dokter terecht voor raad. Ik wil je een advies geven,, doe het veilig. Lees die verhalen op deeze website, dit is toch niet wat je wil ? Ik hoop dat het goed komt met jou en met iedereen. Ik heb zelf ook een vriendin die ongewenst zwanger is geraakt,en die nu getrouwd is op dr 18de en op een jongen die ze niet eens leuk vond. En hij heeft wel voor haar gekozen,,maar wat verwacht je van een jongen? De meeste lopen er voor weg. Dus als je iemand hebt die je steunt en die er voor je is, wees e blij mij en maak geen verkeerde besluiten. groetjes E

  Dominique  16. Geplaatst op 17 april 2009 om 19:03 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

QUOTE:
Op 15 juni 2008 om 12:10 schreef Faarx het volgende:
[..]

Ik ben ook 17 én zwanger.
Ik zou graag weten hoe & wat je hebt gedaan om u zwangerschap te beïndigen, ik voel volledig met je mee, & ik begrijp je, om dezelfde redenen wil ik het ook laten weghalen.Hey meissie las net je berichtje..
Is echt heel erg moeilijk..
Ik ben eerst naar de dokter gegaan en die heeft me doorverwezen naar een abortuskliniek en daar heb ik het laten weghalen. Ik kon kiezen voor een zuigcurretage of een abortuspil. Ik wou graag de snelste manier en dat was een zuigcurretage heb het ook zonder verdoving gedaan..
Heb wel even 5 ernstige pijn gehad maar de pijn ging snel weg.

Sterkte meid!!

  Jojo  17. Geplaatst op 17 mei 2010 om 19:47 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

hoi met dat verhaal geef ik je gelyk blyk aar ben ik nu ook zwanger en vind het wel fyn om moeder te worden.enkel me vriend vind het niet een goed iedee wand hy is 20 en ik ben 20 baal der best wel van maar ja gr jojo

Ga naar pagina: 1, 2

Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X